Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phoenix Point: Ο πνευματικός διάδοχος του XCOM timed exclusive στο Epic Games Store

*
Όπως ανακοίνωσε η Snapshot Games, το Phoenix Point που θεωρείται πνευματικός διάδοχος του X-Com, θα είναι αρχικά διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του Epic Game Store. Η περίοδος της αποκλειστικότητας θα έχει διάρκεια ένα έτος και μετά η εταιρεία θα μπορέσει να διανέμει τον τίτλο και μέσω άλλων online καταστημάτων, όπως το Steam και το GOG.com. Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι υπεύθυνοι της Snapshot Games, η συνεργασία με την Epic Games θα μειώσει τους κινδύνους που ενέχει το λανσάρισμα ενός τίτλου στην αγορά. Η ομάδα ανάπτυξης του Phoenix Point αποτελείται από τους David Kaye (δημιουργό της Gaming Insiders), τον τον Julian Gollop καθώς και developers από τις Ubisoft Sofia και Crytek Black Sea. Με βαση το σενάριο, μια νέα φυλή εξωγήινων (Pandoravirus) απειλεί με αφανισμό το ανθρώπινο είδος, με μια μικρή ομάδα γενναίων μαχητών να οδηγεί την αντίσταση εναντίον τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*