Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Play Together Sale στο eShop του Nintendo Switch

*
Σε περίπτωση που έχετε φίλους, ένα Nintendo Switch αλλά όχι τα απαραίτητα παιχνίδια για να συνδυάσετε αυτά τα δύο, τότε ίσως θα θέλατε να περάσετε μια βόλτα από το ψηφιακό κατάστημα της κονσόλας, μιας και η Nintendo ανακοίνωσε μια σειρά προσφορών με τον τίτλο “Play Together Sale”. Έτσι, αρκετοί τίτλοι που προωθούν το multiplayer βρίσκονται σε μειωμένη τιμή όπως το Donkey Kong Country: Tropical Freeze ή το Captain Toad: Treasure Tracker. Πέραν των first-party παιχνιδιών, με λίγο παραπάνω ψάξιμο μπορεί να βρει κανείς το FIFA 19, το Diablo 3: Eternal Edition, το Civilization 6, ενώ προσφέρονται και αρκετά παιχνίδια της Capcom, όπως τα Resident Evil Revelations 1 & 2 ή το Street Fighter 30th Anniversary Collection.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*