Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Play for All: Το GameSpot ανακοίνωσε ψηφιακό event τις μέρες της E3 2020

*
To GameSpot ανακοίνωσε κι αυτό με τη σειρά του ένα ψηφιακό event με τίτλο Play for All που θα λάβει χώρα τις μέρες που ήταν προγραμματισμένη η E3 2020. Μάλιστα, σε συνεργασία με μεγάλους publishers που θα δώσουν το «παρών», θα συγκεντρώσει χρήματα που θα δοθούν για ενίσχυση του αγώνα κατά του κορονοϊού. Θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου και θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες με αρκετό livestreamed περιεχόμενο από τα κανάλια των GameSpot, Giant Bomb και Metacritic. Μέχρι στιγμής, το GameSpot έχει εξασφαλίσει την παρουσία των 2K Games, CD Projekt Red, Deep Silver, Amazon Games, Bethesda, Devolver Digital, Google Stadia, Larian Studios, Mythical Games, Bandai Namco, Perfect World Entertainment, SEGA και Square Enix. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και gaming personalities όπως οι KindaFunny's Greg Miller και Danny O'Dwyer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*