Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Assist: Πατέντα της Sony μαρτυρά φωνητικό βοηθό στα πρότυπα Alexa και Cortana

*
Μετά τις Cortana και Alexa, φαίνεται πως θα έχουμε άλλον ένα φωνητικό βοηθό, αυτή τη φορά από τη Sony για το PlayStation με την ονομασία PlayStation Assist. Σύμφωνα με τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια μέχρι σήμερα, η βοήθεια θα παρέχεται μέσα στα παιχνίδια απαντώντας σε ερωτήσεις όπως πχ. που βρίσκεται το επόμενο health pack ή που πρέπει να πάει ο παίκτης στη συνέχεια. Η Sony μάλιστα περιγράφει τη διαδικασία, ως μια βοηθητική για τον gamer. H πατέντα σημειώνει πως μέσω deep learning engine, η τεχνητή νοημοσύνη θα προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στα μέτρα κάθε χρήστη.

Ακόμη, σημειώνεται στα σχετικά έγγραφα και ένα κινητό που θα μπορεί να καταγράφει την πορεία του παίκτη και τα στατιστικά του. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω tweet.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*