Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Experience και Capcom Cup ενώνουν τις δυνάμεις τους

*
To PlayStation Experience είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θιασώτες της κονσόλας να απολαύσουν από κοντά τα πιο πρόσφατα παιχνίδια του PS4 και γενικά να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Το PlayStation Experience 2017 θα λάβει χώρα στην πόλη Anaheim, της Καλιφόρνια, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, με την προαγορά των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει ήδη και τη διαθεσιμότητά να είναι αρκετά περιορισμένη, καλό θα είναι να βιαστείτε. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορους αποκλειστικούς τίτλους της Sony στο PS4 Pro σε τεράστιες 4Κ HDR TVs, χιλιάδες demo με τίτλους για το PS VR και πολλά άλλα.



Επιπλέον, το Capcom Cup 2017 ενώνει τις δυνάμεις του με τo PlayStation Experience, για ακόμη μια φορά, σε έναν ειδικό τουρνουά αφιερωμένο στο Street Fighter V. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα όλη τη μέρα της Κυριακής, με αποκορύφωμα το βράδυ όπου οι κορυφαίοι παίκτες θα λάβουν μέρος στα Grand Finals για μια ευκαιρία να κερδίσουν το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων και το στέμμα του πρωταθλητή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*