Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation France: Συμβατό το DualShock 5 με τα PS4 και PS4 Pro

*
Βρισκόμαστε σε περίοδο που θα μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα για το PS5 και η γαλλική σελίδα του PlayStation δημοσίευσε κάτι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το DualShock 5. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στη σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των PS4 και PS4 Pro, υπάρχει τομέας με συμβατότητα στα των χειριστηρίων DualShock, όπου και εντοπίστηκε από χρήστες αναφορά στο DS5 (δηλαδή, το DualShock 5).



Η αναφορά αυτή αφαιρέθηκε μετά από κάποια ώρα, καθώς το κοινό άρχισε να ρωτάει άμεσα, ωστόσο ίσως αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ότι το νέο ασύρματο χειριστήριο του PS5 θα λειτουργεί και με τις τωρινές εκδόσεις του PS4. Δείτε παρακάτω την εικόνα που χρήστες λένε ότι κατάφεραν να καταγράψουν πριν κατέβει από τη Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*