Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Infinite φημολογείται πως ονομάζεται το Project Spartacus της Sony

*
Ολοένα και περισσότερες φήμες αρχίζουν να εμφανίζονται για το Project Spartacus της Sony και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το όνομά της θα είναι PlayStation Infinite. Προς το παρόν εικάζεται πως η υπηρεσία που θα τεθεί απέναντι στο Xbox Game Pass θα έχει 3 tiers, το Gold, το Platinum και το Ultimate και μάλιστα ακούγεται πως ένα μέρος των πληροφοριών εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά στο site του PlayStation, αλλά αφαιρέθηκε άμεσα. Οι φήμες αναφέρουν πως τα τρία επίπεδα θα χωρίζονται ως εξής και θα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.



Gold: Online Multiplayer, τα μηνιαία παιχνίδια του PS Plus, 100GΒ χώρο στο cloud, υποστήριξη Share Play, αποκλειστικές προσφορές, αποκλειστικό περιεχόμενο, πρόσβαση στα games του PS Plus Collection και λειτουργία του Game Help.

Platinum: τα χαρακτηριστικά του Gold συν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο PS4 και PS5 games

Ultimate: τα χαρακτηριστικά του Platinum συν υποστήριξη game streaming, extended demos και βιβλιοθήκη κλασικών games από τα PS1, PS2, PS3 και PSP.

Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα προς το παρόν και περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Sony για το ζήτημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*