Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Network: Επέστρεψε πλήρως λειτουργικό μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε το βράδυ

*
Το βράδυ της Τρίτης, το PlayStation Network παρουσίασε σημαντικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε σε χρήστες σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν για πάνω από μία ώρα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε τόσο στους κατόχους PS4, όσο και σε αυτούς του PS5 και ουσιαστικά, όλες οι λειτουργίες (Account Management, Gaming and Social, PlayStation Now, PlayStation Video, PlayStation Store, PlayStation Direct) ήταν εκτός, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τους επίσημους λογαριασμούς της ιαπωνικής εταιρείας στα social media. Οι χρήστες που προσπαθούσαν να κάνουν log in έβλεπαν ένα μήνυμα με κωδικό WS-373989-0 και η διαδικασία απλά δεν προχωρούσε. Η κατάσταση φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί πλέον και όλα λειτουργούν καλά, ενώ δεν υπάρχει -προς το παρόν- επίσημη τοποθέτηση για το τι ακριβώς συνέβη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*