Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Ανακοινώθηκε το Marvel’s Wolverine από την Insomniac Games (trailer)

Η Sony Interactive Entertainment και η Insomniac Games ανακοίνωσαν το Marvel’s Wolverine για το PlayStation 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι δεν έγινε γνωστή, όμως ο Ryan Schneider, head of franchise strategy and studio relations της Insomniac, μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Την εποχή που αναπτυσσόταν το Marvel’s Spider-Man οι Insomniac, Sony Interactive Entertainment και Marvel σκεφτόντουσαν πιθανά μελλοντικά projects με πρωταγωνιστή έναν διαφορετικό ήρωα. Από τις πρώτες κι όλας συζητήσεις μεταξύ των εταιρειών το όνομα του Wolverine έπεφτε συχνά στο τραπέζι καταλήγοντας έτσι στο να αναπτυχθεί ένα gaming project αφιερωμένο στον χαρακτήρα του. Director του Marvel’s Wolverine είναι ο Brian Horton (creative director) και ο Cameron Christian (game director), οι οποίοι συνεργάζονται ξανά ύστερα από την ενασχόλησή τους με το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*