Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Επίσημο το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic (trailer)

Η Sony ανακοίνωσε πως το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic είναι στα σκαριά. Ο τίτλος θα λανσαριστεί ως console exclusive του PlayStation 5 και αναπτύσσεται από την Aspyr Media, το studio πίσω από διάφορα remasters παιχνιδιών Star Wars όπως το Star Wars: Jedi Knight II. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε.

Ο Jason Schreier του Bloomberg ήταν ο πρώτος που ισχυρίστηκε ότι θα υπάρξει remake του εν λόγω τίτλου τον Απρίλιο του 2021. Νωρίτερα μέσα στο έτος η Aspyr εξαγοράστηκε από την Embracer Group με σκοπό να λειτουργήσει κάτω από την ομπρέλα της Saber Interactive, ένα studio που είναι και αυτό γνωστό για ορισμένα από τα remakes και remasters του, συμπεριλαμβανομένου του Halo: Combat Evolved Anniversary.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • Η ερώτηση μου είναι η εξής:
      Το game βασίστηκε στο κομικ? Ή το κόμικ σοτ game?
      Είναι το μόνο κομμάτι του SW universe που δεν έχω ασχοληθεί.

*