Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Ο Kratos και ο Atreus επιστρέφουν στο πρώτο trailer του God of War: Ragnarok

Ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο trailer του πολυ-αναμενόμενου God of War: Ragnarok. Ο νέος τίτλος αποτελεί direct sequel του God of War game του 2018 και μας πηγαίνει μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του προκατόχου του όπου συναντάμε έναν μεγαλύτερο Atreus που εξακολουθεί να απαιτεί απαντήσεις από τον πατέρα του, Kratos.

Ο Grace Orlady, senior community manager της Santa Monica Studio, σχολίασε πως υπάρχουν ακόμα πολλές επιπλοκές στη σχέση μεταξύ του πρωταγωνιστικού δίδυμου, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη σχετικά με την ταυτότητα, αλλά και την τεράστια κληρονομιά του Atreus, καθώς και την κρυφή προφητεία που γνωρίζει αποκλειστικά και μόνο ο Kratos. Στο God of War: Ragnarok οι δυο πρωταγωνιστές θα πρέπει να αποφασίσουν ποιον δρόμο θα βαδίσουν καθώς η επιλογή τους θα ορίσει τη μοίρα των κατοίκων των Nine Realms ενόσω πλησιάζει η ώρα του Ragnarök.

Στο sequel οι παίκτες θα μπορέσουν να επισκεφθούν όλες τις περιοχές των Nine Realms, σε αντίθεση με το God of War στο οποίο ήταν προσβάσιμα μόνο τα 6. Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Λογικά δεν ήταν έτοιμο το τρέιλερ όλο το καλοκαίρι για αυτό δεν υπήρχε σόου τόσους μήνες. Γιατί με μια ψυχρή ματιά με πέντε 3rd party και 10 βίντεο με ριμαστερ δεν πας σε κανένα σοβαρό σόου. Ο θεός του πολέμου έβγαλε τα κάστανα απο την φωτιά με πλούσιο υλικό απο μάχες και περιβάλλοντα. Ότι δεν θα έχει επιπλέον μέρος θεωρώ είναι καλό....θα δούμε ολα τα boss εδώ οπότε και τι τελευταίο ψεγάδι θα εξαφανιστεί. Η αόριστη ημερομηνία όντως προκαλεί πρόβλημα ωστόσο σε εποχή κοβιντ έχουμε μάθει να τα ζούμε και αυτά.

*