Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Store: Πρώτο σε λήψεις το The Division 2 τον Φεβρουάριο

*
Μέσω ενός post στο PlayStation Blog, η Sony ανακάλυψε ποια παιχνίδια ήταν τα κορυφαία σε λήψεις τον περασμένο μήνα στο PlayStation Store. Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας όπου δεν υπήρχε κάποια μεγάλη κυκλοφορία με αποτέλεσμα ένας από τους αξιοσημείωτους τίτλους του 2019 να βγεί στην κορυφή της λίστας.

Η Ubisoft βγήκε η νικήτρια του προηγούμενου μήνα με το The Division 2, τίτλος ο οποίος ήταν ο most-downloaded στο PlayStation Store. Σε αυτό βοήθησε η μείωση της τιμής του τίτλου στα €3 καθώς και η προσθήκη του Warlords of New York expansion ιντρίγκαρε τους fans.


Ανάμεσα στο κορυφαία παιχνίδια της λίστας του Φεβρουαρίου ήταν τα Grand Theft Auto 5, NBA 2K20 και Call of Duty: Modern Warfare. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Dreams της Media Molecule, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο έπειτα από την έξοδο του από το Early Access. Αν και το παιχνίδι δεν έκανε το ντεπούτο του στην κορυφαία θέση, η Media Molecule θα πρέπει να είναι χαρούμενη για την πορεία του παιχνιδιού της μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τα κορυφαία παιχνίδια VR σε λήψεις τα Beat Saber, Superhot VR και Job Simulator ήταν στην κορυφή της λίστας ενώ στην λίστα των free-to-play πρωταγωνιστούν τα Fortnite και Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*