Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation VR: Έρχεται τον Οκτώβριο

Η Sony αποφάσισε να δώσει τελικά παραπάνω πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει το PlayStation VR, πόσο θα μας στοιχίσει και άλλα πολλά. Η συσκευή αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, χωρίς να έχουμε ακόμα απόλυτα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η τιμή του ορίζεται στα 399 ευρώ και σε αυτή δεν περιλαμβάνονται τα PlayStation Move και PlayStation Camera. Οι 2 οθόνες εντός της κάσκας διαθέτουν ανάλυση 960x1080 έκαστη.



Μέχρι το τέλος του έτους ο στόχος είναι να υπάρχουν 50 ολοκληρωμένοι τίτλοι, με συνολικά 200 να βρίσκονται σε ανάπτυξη. Ένας εξ αυτών είναι το Playroom VR που θα προσφέρεται ως δωρεάν download για όλους. Πάνω από 230 developers και publishers εργάζονται αυτή τη στιγμή πάνω σε VR software και συνολικά σε πάνω από 160 games. Στα 50 παιχνίδια που αναμένονται μέχρι το τέλος της χρονιάς συμπεριλαμβάνονται τα Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood και PlayStation VR WORLDS (SCE WWS).



Πέραν αυτού θα υπάρχει δυνατότητα για προβολή φωτογραφιών και videos στην “κάσκα” (μέσω media viewer app) ενώ για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και το Cinematic mode. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε “κανονικά” PS4 games ή να παρακολουθήσετε Netflix στο PlayStation VR σε μια μεγάλη εικονική οθόνη με τρία διαφορετικά επίπεδα zoom.



Τέλος ανακοινώθηκε πως οι Sony, LucasFilm και Electronic Arts συνεργάζονται για να φέρουν ένα νέο Star Wars Battlefront game αποκλειστικά στο PlayStation VR, αν και για αυτό θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες για περισσότερες πληροφορίες.



Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το PlayStation VR απαιτεί την ύπαρξη PlayStation Eye κάμερας για να δουλέψει σωστά, κάτι που σημαίνει πως αν δεν την έχετε αγοράσει, θα πρέπει να το κάνετε. Για την αγορά της Αμερικής έχουν ανακοινωθεί σχετικά bundles, αναμένουμε όμως να δούμε αν υπάρχει κάτι ανάλογο για την Ευρώπη. Ο παίκτης μπορεί να ελέγχει τους χαρακτήρες στα PlayStation VR games είτε με το DualShock 4, είτε με τα PlayStation Move Controllers.

Υπενθυμίζουμε τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation VR
Διαστάσεις VR Headset: 187x185x277mm
Διαστάσεις Processor Unit: 143x36x143mm
Βάρος VR Headset: 610 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων)
Βάρος Processor Unit: 365 γραμμάρια
Display: OLED 5.7 ιντσών
Ανάλυση: 1920xRGBx1080 (960xRGBx1080 σε κάθε μάτι)
Refresh rate: 120Hz, 90Hz
Field of View: Περίπου 100 μοίρες
Αισθητήρες: Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer)
Θύρες VR Headset: HDMI, AUX, Stereo Headphone Jack
Θύρες Processor Unit: HDMI TV, HDMI PS4, USB, HDMI, AUX
Λειτουργίες Processor Unit: 3D audio processing, Social Screen (mirroring mode, separate mode), Cinematic mode



Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνονται:
VR headset × 1
Processor unit × 1
VR headset connection cable × 1
HDMI cable × 1
USB cable × 1
Stereo headphones × 1
AC power cord × 1
AC adaptor × 1



Φωτογραφικό υλικό (απεικονίζει την τελική έκδοση του PlayStation VR)










Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του PlayStation VR στην επόμενη σελίδα!





















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Η αναμενομενη τιμη, δλδ παει κανα 500αρικο για το "ολοκληρωμενο" σετακι. Τουλαχιστον το entry price ειναι οκ.

    • greenkiller.13
    • Το καλο ειναι,οτι με την ελευση του VR,περισσοτερα παιχνιδια θα αποκτησουν ενδιαφερον και ενθουσιασμο που θα στηριζουν αυτες τις λειτουργιες.Παιχνιδια οχι απαραιτητα ΑΑΑ,αλλα που σε αλλη περιπτωση θα παιρναγαν και δε θα ακουμπαγαν

    • bill123456
    • Δεν θεωρώ προσωπικά ότι έχει φτάσει η στιγμή για μια τέτοια είδους ψυχαγωγία. Θα ήθελα ννα δω κάτι τέτοιο στην επόμενη γενιά. Τώρα ως προς την τιμή θεωρώ ότι κάποιοι ενθουσιώδεις θα το αγοράσουν. Σαν ακριβό όμως δεν βγαίνει το κουστούμι. Βάλε στην μέση και την αγορά παιχνιδιών πάει πολύ. Δεν θα το αγοράσω εύκολα ο ίδιος. Θεωρώ ότι κυριαρχεί έντονα ήδη το καταναλώνω αρα υπάρχω και ας μείνουμε σε αυτά τα πλαίσια τουλάχιστον

    • nikkolas
    • Τα παιχνιδια δειχνουν μουφα απο τα λιγα,,,ειναι πολυ πρωιμη εκδοση ακομα για εικονικη πραγματικοτητα,και το ps4 δεν εχει τοσο δυνατο hardware για VR gaming

    • hide
    • Georgebor είπαν οτι θα υπάρξουν και τέτοια πακέτα.
      Το να τα βάλουν μέσα στο βασικό πακέτο υποχρεωτικά δεν είχε νόημα γιατί στην αγορά υπάρχουν πάνω απο 18 εκατομμύρια move και δεν είναι απαραίτητο εν τελη να έχεις move.Το DS4 παίζει μια χαρά.

      Κάμερες επίσης έχουν πουληθεί πολλές ήδη.

    • liapis81
    • Aύτο που φοβαμαι περισσότερο ειναι ότι η επομενη Ε3 θα ειναι για την SONY σχεδόν αποκλειστικά για το VR όπως κάποτε τις MS με το πρώτο kinect.

*