Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Playground Games: Προσλήψεις για νέο open-world action RPG

*
H Playground Games, γνωστή για τη δημιουργία της σειράς Forza Horizon, προσέλαβε άτομα για το νέο της studio. H εταιρεία το τελευταίο διάστημα εργάζεται για την ανάπτυξη ενός νέο τίτλου, ο οποίος δεν ανήκει στην κατηγορία των racing games, αλλά θα είναι ένα open-world action RPG. Γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζεται να ανοίξει ένα δεύτερο studio το οποίο θα φιλοξενεί 200 εργαζομένους, που σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον προσωπικό της εταιρείας θα ανεβάσει τον αριθμό του προσωπικού στα 400 άτομα.



Επίσης, οι προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν δεν ήταν σε "τυχαία" άτομα του χώρου, καθώς στις τάξεις πλέον ανήκει ο Sean Eyestone, o οποίος πέραν του ότι συνείσφερε για τη δημιουργία του πρόσφατου Battlefront II της EA DICE, στο παρελθόν εργάστηκε για δέκα χρόνια στην Kojima Productions και βοήθησε σε αρκετούς τίτλους, μεταξύ των οποίων και τα Μetal Gear Solid V: The Phantom Pain και Ground Zeroes. Επιπλέον, την εμπειρία τους θα προσφέρουν και οι Will Kennedy (GTA V) και Di Simon (Hellblade, Rime). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*