Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Go: Έρχεται bonus event για όσους αγόρασαν εισιτήριο για το Kanto Tour

*
Το Pokémon Go θα εγκαινιάσει σύντομα ακόμα ένα event για όσους αγόρασαν εισιτήριο για το πιο πρόσφατο event του, το Kanto Tour. Το Kanto Tour πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου και οι fans του παιχνιδιού δήλωσαν ευχαριστημένοι από το υλικό που τους προσέφερε, όχι όμως από το γεγονός ότι πολλοί παίκτες που δεν πλήρωσαν για το εισιτήριο συμμετοχής τους στο εν λόγω event απέκτησαν έτσι κι αλλιώς πρόσβαση σε αυτό. Οι πρώτες αναφορές σχετικά με το πρόβλημα αυτό έγιναν στις πρώτες μεγάλες χώρες στις οποίες ξεκίνησε το event, δηλαδή στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

Η Niantic, developer του Pokémon Go, αναγνώρισε το πρόβλημα και δήλωσε πως διερευνά το θέμα της πρόσβασης στο event από παίκτες δίχως εισιτήριο προτού ανακοινώσει πως θα ακολουθήσει ένα bonus event για όσους αγόρασαν εισιτήριο στο άμεσο μέλλον. Δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το bonus event, το οποίο θα έρθει ως μια μορφή αποζημίωσης για τους παίκτες που πλήρωσαν για να συμμετάσχουν στο Kanto Tour, όμως σύντομα αναμένονται οι σχετικές λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*