Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Unite: Τον Ιούλιο στο Nintendo Switch, το Σεπτέμβριο σε φορητές συσκευές (trailer)

Η Pokémon Company έκανε γνωστό ότι το Pokémon Unite θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στο Nintendo Switch και το Σεπτέμβριο για iOS και Android. Ο τίτλος της TiMi Studio Group θα είναι δωρεάν προσφέροντας στους χρήστες in-game αγορές. Στα σχέδια της εταιρείας είναι και η υποστήριξη cross-platform μεταξύ Switch, iOS και Android με τους παίκτες να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό Pokémon Trainer Club ή Nintendo Account τους σε όλες τις πλατφόρμες για να συγχρονίζουν την πρόοδό τους μεταξύ συσκευών.

Στο Pokémon Unite οι παίκτες μεταφέρονται στο νησί Aeos, ένα μυθικό μέρος σε ανεξερεύνητο κομμάτι ενός ωκεανού. Εκεί θα βρουν το Unite Battle Committee (UBC) που διοργανώνει μια σειρά από τουρνουά, στα οποία οι παίκτες σχηματίζουν ομάδες των 5 ατόμων διεκδικώντας το υψηλότερο πιθανό σκορ σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι παίκτες θα μπορούν να επωφεληθούν από το Aeos energy που διέπει το νησί για να εξελίξουν τα Pokémon τους.

Το Pokémon Unite θα διαθέτει και Battle Pass, το οποίο θα πρέπει να αγοραστεί από τους παίκτες. Οι κάτοχοί του θα μπορούν να κερδίσουν έπαθλα και να το κάνουν level up ολοκληρώνοντας αποστολές. Θα μπορούν επίσης να το αναβαθμίσουν με τη βοήθεια των Aeos gems, κάτι που θα τους αποφέρει ακόμα περισσότερα έπαθλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*