Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon: Εορτασμός για τα 25 χρόνια με video γεμάτο νοσταλγία και Katy Perry!

Τα Pokémon γιορτάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας και αφήνουν ήδη αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Η Pokémon Company δημοσίευσε ένα video γεμάτο νοσταλγία για το θέμα, ενώ ανακοίνωσε και μια συνεργασία με την Katy Perry. Σε ό,τι αφορά το πρώτο μέρος, τα Pokémon εμφανίστηκαν το 1996 για πρώτη φορά ως Pocket Monsters: Red and Green για το Game Boy, ενώ ακολούθησαν αργότερα στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο τα Red and Blue. Το σχετικό video της εταιρείας παρουσιάζει αυτά τα 25 χρόνια και μπορείτε να το δείτε στη συνέ Pokémon χεια.



Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν για όλη τη χρονιά με καλλιτέχνες της UMG (Universal Music Group) και πρωταγωνίστρια την Katy Perry. Η ίδια δήλωσε φανατική των Pokémon, ενώ σημείωσε πως έχει επισκεφθεί και το Pokémon Cafe στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο μιας περιοδείας της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*