Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Go: Τέλος υποστήριξης για παλαιότερες συσκευές iOS και Android

*
Αν παίζετε Pokémon Go σε smartphone ή tablet που τρέχει Android 5.0 "Lollipop", iOS 10 ή 11, τότε με το update που θα κυκλοφορήσει η Niantic στα μέσα Οκτωβρίου θα πάψετε να έχετε πρόσβαση. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, τέλος το παιχνίδι για όσους έχουν iPhone 5S και iPhone 6, παρόλο που και οι δύο συσκευές μπορούν να αναβαθμιστούν σε iOS 12. Ο λόγος είναι πως έχουν μόλις 1 GB RAM και η Niantic δεν θέλει να καθυστερεί την προσθήκη χαρακτηριστικών για την πλειοψηφία των παικτών, που διαθέτουν πιο σύγχρονα smartphones.

Ναι με το Pokémon Go δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όπως άλλα παιχνίδια, όμως βασίζεται στις κάμερες και το GPS tracking, λειτουργίες που καταπονούν τη συσκευή εάν η μπαταρία βρίσκεται κοντά στο τέλος ζωής της. Με βάση τα όσα δηλώνουν οι υπεύθυνοι της Niantic, μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των καθημερινών, ενεργών χρηστών θα επηρεαστεί από την επερχόμενη αλλαγή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*