Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pre-alpha trailer για το Rune: Ragnarok

*
H σειρά Rune της Human Head Studios συνεχίζεται με το Rune: Ragnarok, τον πρώτο τίτλο μετά το μακρινό 2001, οπότε είχε κυκλοφορήσει το original παιχνίδι. Η πλοκή συνεχίζει να στηρίζεται στη Νορβηγική μυθολογία και η εποχή που διαδραματίζεται το παιχνίδι ονομάζεται Ragnarok που συμπίπτει με τις τελευταίες μέρες του κόσμου. Θεοί πέφτουν νεκροί στη μάχη και οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν έναν εκ των Freya, Hel, Loki, Odin και Thor, προσπαθώντας να επιβιώσουν από την επερχόμενη καταστροφή. Οι μάχες χαρακτηρίζονται ως έντονες και βίαιες και για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer από την pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού. Για την ώρα, δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Rune: Ragnarok.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*