Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Preview trailer για το The Great Ace Attorney

Μπορεί να μην έχουμε ιδέα για το αν και πότε θα δούμε το The Great Ace Attorney σε δυτικά 3DS, αλλά οι Ιάπωνες θα το πάρουν στα χέρια τους από τις 9 Ιουλίου. Η Capcom ετοίμασε ένα ακόμη trailer, στο οποίο δίνεται έμφαση σε δύο νέα στοιχεία του παιχνιδιού, το Joint Reasoning και το Closing Argument. Το πρώτο δεν είναι παρά η διαδικασία κατά την οποία Sherlock Holmes και Ryuunosuke Naruhodou συνεργάζονται προκειμένου να εξιχνιάσουν υποθέσεις. Στη δεύτερη περίπτωση ουσιαστικά πρόκειται για τη διαδικασία της τελικής αγόρευσης, η οποία ισοδυναμεί με την τελευταία ευκαιρία που θα έχει ο παίκτης να πάρει τους ενόρκους με το μέρος του. Όλο το video είναι στα ιαπωνικά, αλλά, έτσι κι αλλιώς, η χάρη είναι στο objection.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*