Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project 007 ο επόμενος τίτλος της IO Interactive (trailer)

Μέσω ενός σύντομου teaser trailer η IO Interactive αποκάλυψε το επόμενο παιχνίδι της, που έχει τον τίτλο Project 007. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο, όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε και εσείς από το video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Το γεγονός είναι ότι η εταιρεία θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του James Bond και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Αν ρωτάτε σε ποια formats θα κυκλοφορήσε, απάντηση δεν υπάρχει για την ώρα, αν και είναι πλέον προφανώς ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι θα έρθει και στα συστήματα νέας γενιάς.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Μια σφαίρα...μια γνώριμη μελωδία...μια κόκκινη κηλίδα...
      I0I χιλιάδες + 007 φορές πιο "ιδιαίτερο" PROJECT , απο το πάρτι hype που στήσανε δημοσιογράφοι απο το 2012 επειδή η PROJEKT θα έφερνε ένα τέρμα άγνωστο pen and paper game που μέχρι σήμερα το ακούω σαν "τίποτα το ιδιαίτερο" ...

      Αποδίδω HYPE λοιπόν απο τώρα για πάρτη της IOI !!! Από Agent 47 σε Agent 007 !!! Σταθερά βήματα εξέλιξης σε βάθος 20ετίας!!!Δεν θα τους δείτε να παίρνουν δημοσιογραφικό στημένο promotion , αλλά πραγματική αλληλεπίδραση με σκεπτόμενους παίχτες στο καλύτερο gaming community forum (HitmanForum) , που υποδέχεται καθημερινά απόψεις,συζητήσεις και προτάσεις για βελτίωση απο gamers/agents/contract creators&speedrunners διάσπαρτους σε κάθε άκρη της Γης !!!

      Γιγαντώνονται οι Δανοί(2 studio πλεον Κοπενγχάγη και Μάλμο) , αναλαμβάνοντας νέο κορυφαίο franchise ( My Name Is Bond ...JAMES BOND ) , πριν ακόμα κυκλοφορήσει το φινάλε της εξαιρετικής τριλογίας HITMAN !!! Για να συμπληρώσω την ΕΙΔΗΣΑΡΑ της χρονιάς:

      Project 007 (working title) is a brand new James Bond video game with a wholly original story. Earn your 00 status in the very first James Bond origin story, to be developed and published by @IOInteractive.

      Bond girls πονάτε ήδη :D

*