Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Ascension: Steam, Origin και Uplay όλα σε ένα

Το Project Ascension έρχεται για να διευκολύνει τη ζωή των PC gamers, αφού σαν σκοπό έχει την ενοποίηση των Steam, Origin και Uplay σε ένα launcher. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι παίκτες θα χρησιμοποιούν έναν client για να περιηγηθούν και στις τρεις δημοφιλείς πλατφόρμες. Το Project Ascension θα λειτουργεί περίπου ως browser extension και θα ενώνει τις βιβλιοθήκες, τα online καταστήματα, τα news feed και τα communities σε μία πλατφόρμα. Όλα αυτά ακούγονται συναρπαστικά, ωστόσο είναι προφανές πως η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Αν έστω και ένας από τους launchers δεν θέλει να συνεργαστεί με το Ascension μπαίνει αυτόματα ένα σημαντικό εμπόδιο στην όλη προσπάθεια, ενώ τίθενται και διάφορα θέματα συμβατότητας, ακόμη και «κενά» ασφαλείας.



Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, το εν λόγω open-source software θα διευκολύνει τη ζωή των gamers και ταυτόχρονα ανοίγεται ο δρόμος και για άλλες καινοτομίες στο μέλλον. Ελπίζουμε λοιπόν να πάνε όλα καλά και να δούμε την έναρξη της public beta το ερχόμενο φθινόπωρο, όπως έχει προγραμματίσει η ομάδα ανάπτυξης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Project Ascension, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*