Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Scarlett: Έμφαση σε υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και γρήγορους χρόνους φόρτωσης

*
Σιγά σιγά βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες πληροφορίες για το Project Scarlett, την επόμενη κονσόλα της Microsoft. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamespot, ο Phil Spencer αποκάλυψε οτι η CPU της νέας κονσόλας θα είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη σε σχέση με αυτή του Xbox One X.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην επίτευξη γρήγορων χρόνων φόρτωσης και υψηλών ρυθμών ανανέωσης, δηλαδή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το backwards compatibility παίζουν μεγάλο ρόλο για την αρχιτεκτονική του συστήματος. "Θέλουμε να εξασφαλίσουμε οτι και οι τέσσερις γενιές περιεχομένου, ξεκινώντας απο το πρώτο Xbox θα τρέχουν στην επόμενη πλατφόρμα", είπε ο Spencer.




Μια ακόμα σημαντική παράμετρος είναι η συμβατότητα με χειριστήρια παλαιότερης γενιάς, κάτι το οποίο είναι καινούριο για τη Microsoft. Ο Spencer σημειώνει οτι κάποιοι παίκτες έχουν κάνει σημαντικές επενδύσεις σε χειριστήρια και η εταιρεία θέλει να εξασφαλίσει τη συμβατότητά τους με τις μελλοντικές πλατφόρμες.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό οτι η Microsoft θέλει να αφαιρέσει από τους παίκτες όσο το δυνατό περισσότερους πονοκεφάλους, διευκολύνοντας τα μέγιστα τη μετάβαση σε ένα νέο σύστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Το κακό είναι ότι κάποτε έβλεπες νέα κονσόλα στα επτά χρόνια ενώ τώρα στα τρία με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε κάτι το επαναστατικό. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα βλέπουμε σε μεγάλο βαθμό στο Χ. Κρατάω την συμβατότητα των χειριστηρίων

*