Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Scarlett χωρίς οπτικό δίσκο συνεχίζει να είναι στα πλάνα της Microsoft

*
Τον Ιούνιο του 2019, η Microsoft ανακοίνωσε το Project Scarlett, τη νέα κονσόλα Xbox, με την υπόσχεση οτι αυτή θα θέσει νέα standards από πλευράς ισχύος, ταχύτητας και απόδοσης. Αυτό που δεν ανάφερε η Microsoft είναι οτι στα πλάνα της είναι και ένα χαμηλότερου κόστους μοντέλο, δίχως οπτικό δίσκο, με την κωδική ονομασία Lockhart.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku, το Lockhart θα είναι εφοδιασμένο με δίσκο SSD, κάτι το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στους χρόνους φόρτωσης. Όσον αφορά την ανάλυση, στόχος της εταιρείας του Redmond για το Lockhart είναι 1440p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ για το μοντέλο με οπτικό δίσκο, το Anaconda όπως είναι η κωδική του ονομασία ο στόχος είναι 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Μιλάμε βεβαίως για στόχους κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι κάθε παιχνίδι θα εκπληρώνει τα παραπάνω.


Επιπλέον, λογικά το Lockhart θα προωθηθεί πακέτο με το xCloud streaming service της Microsoft και το Xbox Game Pass, που επιτρέπει στους χρήστες να μειώνουν ακόμα περισσότερο το ετήσιο κόστος για αγορά παιχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Αγαπώ τα δισκάκια και να τα συλλέγω, αλλά το ψηφιακό και οι συνδρομές είναι το μέλλον ευτυχώς ή δυστυχώς.. Και για το περιβάλλον είναι καλύτερο

*