Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Scorpio: Πιθανές μικροβελτιώσεις στα “απλά” Xbox One games

Ο Phil Spencer του Xbox ανέφερε ήδη πως το Project Scorpio εστιάζει πολύ περισσότερο σε 4K gaming και όχι σε βελτιώσεις τίτλων που δεν ξεπερνούν το 1080p. Σε νέα του συνέντευξη ανέφερε πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις το Scorpio ίσως “τρέχει” καλύτερα κάποιους τίτλους απ' ότι τα Xbox One, Xbox One S. Σαν παράδειγμα ανέφερε το dynamic scaling του Halo 5, λέγοντας πως το Scorpio θα μπορεί σε μία τέτοια περίπτωση να διατηρήσει πιο εύκολα σταθερό frame rate στη “σωστή” ανάλυση, οπότε στα χαρτιά ο τίτλος θα τρέχει καλύτερα σε σχέση με τα τρέχοντα μηχανήματα. Επέμεινε ωστόσο ότι η προτεραιότητα είναι άλλη για την κονσόλα και πως δεν είναι αυτονόητα πως όλοι οι τίτλοι του Xbox One θα τρέχουν ουσιωδώς καλύτερα στο Scorpio.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*