Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project xCloud: Η Microsoft αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το Xbox cloud game streaming

*
Η Microsoft αποκάλυψε στο πλαίσιο της E3 2018 Press Conference της τα σχέδια που έχει για να μεταφέρει το gaming και το Xbox σε όλες τις πλατφόρμες. Ήρθε λοιπόν η ώρα της αποκάλυψης του Project xCloud. Ο λόγος για μια νέα τεχνολογία game streaming που επιτρέπει στους πάντες να απολαύσουν τα Xbox games από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Η αμερικανική εταιρεία ξεκίνησε να προσφέρει στους developers τις ευκολίες που χρειάζονται για να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους (πάνω από 3000 games που είναι ήδη διαθέσιμα στο Xbox One) στο Project xCloud, αλλά και να «χτίσουν» πάνω του για τα όποια μελλοντικά τους σχέδια. Στην πράξη, η Microsoft αποκάλυψε πως το Project xCloud υποστηρίζεται σε κινητά και tablets που μπορούν να υποστηρίξουν Bluetooth σύνδεση με Xbox Wireless Controllers, αλλά και καταχώρηση εντολών μέσω οθονών αφής.



Ένα από τα μεγαλύτερα challenges είναι και το θέμα της ταχύτητας μεταφοράς της εικόνας και των εντολών που καταχωρεί ο παίκτης και πάνω εκεί η Microsoft επενδύει αρκετά στο θέμα των νέων τεχνολογιών, έχοντας datacenters Azure σε 54 τοποθεσίες που εξυπηρετούν πάνω από 140 χώρες. Στο πλαίσιο των δοκιμών το project xCloud «τρέχει» με 10 megabits το δευτερόλεπτο και στόχος είναι να είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. H public beta του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη το 2019 σε αυτές τις 54 περιοχές.



Δείτε περισσότερα για το όραμα της Microsoft στο κομμάτι του cloud game streaming με το xCloud μέσα από τα δύο videos του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*