Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Psychonauts 2: “Ταμείο” με 3,8 εκατομμύρια δολάρια

Από την περασμένη εβδομάδα είχε κριθεί ως επιτυχημένη η καμπάνια του Psychonauts 2 στο Fig και πλέον η επιτυχία γίνεται και τυπική με τη λήξη της χρηματοδότησης. Ο αρχικός στόχος των 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων ξεπεράστηκε, αγγίζοντας τα 3,829,024 δολάρια από 24,109 χρηματοδότες. Αυτό το ποσό αποτελεί μόλις ένα τμήμα των χρημάτων για την ανάπτυξή του, με την Double Fine να λαμβάνει ποσά και από άλλες “εξωτερικές” πηγές, αλλά βάζοντας και από την τσέπη της.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι το Psychonauts 2 να βγεί αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου, μιας και όπως φαίνεται αρκετός έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στηρίζοντας τη δημιουργία του τίτλου. Λογικά οι υπεύθυνοι για το τίτλο πρέπει να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.

*