Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Quake Champions: Παρουσίαση του νέου Gore system

*
H Bethesda και η id Software έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Quake Champions, οπου παρουσιάζεται το νέο Gore system. Αυτό πρόκειται να προστεθεί στο παιχνίδι πολύ σύντομα και μέσω του trailer στο τέλος του άρθρου θα μπορέσετε να πάρετε μια ιδεά από το τι θα πρέπει να περιμένετε. Χάρη στο νέο Gore system, οι παικτες θα μπορούν να διαμελίσουν τους αντιπάλους τους. Αυτομάτως γίνεται κατανοητό ότι θα υπάρχει περισσότερο αίμα στο παιχνίδι και το νέο σύστημα θα θυμίσει σε πολλούς τα Soldier of Fortune 1 και 2. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Quake Champions μεταφέρει στην οθόνη το σκοτεινό μύθο του πρώτου Quake, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό multiplayer του Quake III Arena. Οι πολεμιστές έχουν μοναδικές ικανότητες και οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το στυλ μάχης που τους ταιριάζει καλύτερα. Η συνέχεια επι της οθόνης σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*