Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

QuakeCon Europe: Στην Ευρώπη για πρώτη φορά η QuakeCon

*
Η QuakeCon είναι ένα από τα σημαντικότερα events και πλέον έρχεται και προς τα μέρη μας, αφού για πρώτη φορά, μέρος της θα διοργανωθεί στην Ευρώπη ως QuakeCon Europe. Το βασικό μέρος της εκδήλωσης παραμένει ως έχει, στο Texas και μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, η Bethesda σημειώνει πως φέτος θα διοργανωθεί και μια ευρωπαϊκή της έκδοση στο Λονδίνο, από τις 26 έως και τις 27 Ιουλίου. Όπως είναι λογικό, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν το DOOM Eternal (για πρώτη φορά playable εκτός Αμερικής), να γνωρίσουν τις τελευταίες κυκλοφορίες της Bethesda, να παρακολουθήσουν panels, να γνωρίσουν μέλη των ταλαντούχων ομάδων ανάπτυξης, ενώ θα υπάρξουν και πολλά δώρα και άλλα happenings. Τα εισιτήρια δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά, ωστόσο μπορείτε να εγγραφείτε για να ενημερωθείτε άμεσα, μέσα από το επίσημο site της QuakeCon Europe.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*