Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Racing Apex: Νέο racing game με πολύ παλιό look

Μπορεί να μην είχατε ακούσει μέχρι σήμερα την Lucky Mountain Games Ltd, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να τη μάθετε μιας και αυτή είναι υπεύθυνη για το Racing Apex. Πρόκειται για racing game που προσφέρει μπόλικο customization αλλά και επιλογή για όπλα εντός κάθε αγώνα. Αν επιλέξετε να έχετε τα τελευταία (είτε σε local, είτε σε online matches) θα έχετε και λίγη παραπάνω βοήθεια με τα instant repairs. Για την ώρα βέβαια αυτό που κάνει το Racing Apex πραγματικά να ξεχωρίζει, είναι είναι το art style του, που παραμένει επιτηδευμένα παλιό και με ιδιαίτερα χοντροκομμένα πολύγωνα, θυμίζοντας Virtua Racer και ίσως και το πρώτο Ridge Racer. Για την ώρα ο τίτλος ζητά τη χρηματοδότηση του κοινού μέσω Kickstarter, ενώ έχει ξεκινήσει και campaign στο Steam Greenlight. Αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017. Εννοείται βέβαια πως υπάρχει και trailer που μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*