Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Radical Heights: Νέος παίκτης στην αρένα των battle royale shooters

*
Πριν λίγες μέρες, η Boss Key Productions ανακοίνωσε ότι αφήνει πίσω της την ανάπτυξη του LawBreakers, μιας και το arena shooter δεν κατόρθωσε σε καμία περίπτωση να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Τώρα, αποκάλυψε το νέο της project ένα free-to-play battle royale shooter που ονομάζεται Radical Heights και είναι ήδη διαθέσιμο μέσω Steam Early Access. Η διαφορά του με τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους είναι η αισθητική του που θυμίζει έντονα δεκαετία του '80, ενώ οι παίκτες σκοτώνουν ο ένας τον άλλο για χρήματα και διάφορα άλλα βραβεία.

Ακόμα, τα χρήματα που κερδίζουν οι παίκτες μεταφέρονται σε μελλοντικά matches και μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξοδευτούν για οτιδήποτε κινεί το ενδιαφέρον, όπως όπλα και cosmetic items. Εννοείται ότι τα οχήματα και τα όπλα θα θυμίζουν και αυτά κάτι από 80's και μεταξύ άλλων θα υπάρχουν ποδήλατα BMX, τραμπολίνα γυμναστικής, βόμβες από κονφετί, φουσκωτά ομοιώματα και εκρηκτικά που ενεργοποιούνται από απόσταση.


Για όσους μπορούν να ξοδέψουν κάποια χρήματα, η Radical Heights έχει δημιουργήσει ένα founders pack που έναντι $14,99 προσφέρει αποκλειστικά items και δώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*