Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer: Νέο χειριστήριο για Xbox One

*
To νέο controller απο την Razer, Wolverine Ultimate, είναι εδώ για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των “κακομαθημένων” παικτών που έχουν σαν βασικό γνώμονα το ξεκούραστο gaming. Δίχως να θυσιάζει τη λειτουργικότητα για την άνεση, το Wolverine Ultimate φέρει έξι σκανδάλες και κουμπιά τα οποία επιδέχονται remapping. Επίσης, διαθέτει αρκετά ανταλλάξιμα D-Pads τα οποία είναι διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, κάτι που το κάνει πλήρως παραμετροποιήσιμο. Η ενσωματωμένη λωρίδα με RGB lights παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να διαλέξουν ανάμεσα στα 16,8 εκατομμύρια χρώματα που αυτή προσφέρει.



Επειδή όμως το στυλ και η έμπνευση μπορούν να περιοριστούν μόνο τόσο πολύ, ο φωτισμός θα μπορεί να είναι παλλόμενος με πολλά διαφορετικά μοτίβα ή στατικός για αυτους που δεν θέλουν να αποσπάται η προσοχή τους όταν παίζουν. Θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο, στην τιμή των 180 ευρώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*