Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ready At Dawn: Πολλές αλλαγές και στροφή σε multi platform

Ο Paul Sams, πρών CEO της Blizzard Entertainment, είναι ο νέος CEO της Ready At Dawn και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη με αυτήν την ιδιότητα. Και δεν απογοητεύει αφού οι εξελίξεις στην εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον είναι σημαντικές. Ο Ru Weerasuriya παύει να είναι CEO και αναλαμβάνει ως President και Chief Creative Officer. Μία από τις πληροφορίες που προκύπτουν βέβαια από τη συνέντευξη είναι πως το The Order: 1886, ο πρώτος τίτλος της εταιρείας για PS4 και ο πρώτος της τίτλος για ισχυρό σύστημα ύστερα από την εποχή του PSP, ανήκει στη Sony, όχι στην ίδια. Για την ομάδα η προσπάθεια αυτή ήταν πρόβα τζενεράλε για το τεχνικό υπόβαθρο που ετοιμάστηκε και δεν θα αρνιόταν να επανέλθει στο franchise. Η Ready At Dawn θα προτιμούσε να διατηρήσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, αλλά παραδέχεται πως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό στο συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας για αυτό και η συμφωνία με τη Sony ήταν ανάλογη. Στόχο είναι η ανάπτυξη νέων IP πλέον ενώ η τεχνική βάση είναι έτοιμη να τρέξει και σε άλλα συστήματα.



Ο Sams αναφέρει ότι η μηχανή είναι έτοιμη για PC, Xbox One, PS4 αλλά και για ένα ακόμη σύστημα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη (τι κάνει Nintendo NX στα κεραμίδια;). Η Ready At Dawn θέλει πάντως να αναλάβει η ίδια την έκδοση των δικών της IP, κάτι που ακόμη εξετάζει πώς θα καταφέρει. Πάντως ο Sams θα μείνει στο Texas για να δει το θέμα του self publishing, ενώ το studio στην California θα αφιερωθεί στην ανάπτυξη τίτλων. Ενδιαφέρουσες εποχές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αφου δεν τα βρίσκουν πλέον μεταξύ τους, τι να κάνουμε...
      Απλά να μην μετανιώσει κανείς από αυτή την κίνηση...

*