Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reboot και όχι remaster το νέο System Shock game

Η Night Dive Studios πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα την καμπάνια χρηματοδότησης του νέου System Shock game στο Kickstarter, με το στούντιο να επιβεβαιώνει ότι ο τίτλος θα αποτελεί reboot της σειράς και όχι απλά μια έκδοση remastered του κλασικού first person action RPG. Σύμφωνα με τον CEO της Night Dive Stephen Kick, το project είναι πλέον ένα πλήρες reboot του κλασικού game σε κάτι νέο. Ο Kick σημείωσε ότι αυτό οφείλεται στους πόρους και το πάθος της ομάδας ανάπτυξης, πράγματα «που ξερνούν τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κάποιος για ένα remaster».



Μαζί με την αποκάλυψη ορισμένων concept art, ο Kick είπε ότι θα υπάρξει playable demo παράλληλα με την έναρξη του Kickstarter campaign στις 28 Ιουνίου, και θα είναι διαθέσιμο μέσω GOG, Humble store και Steam για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*