Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remasters των Grandia και Grandia II έρχονται στο Switch

*
Μέσα από επίσημη ανακοίνωση της GungHo Online Entertainment America μαθαίνουμε πως τα  Grandia και Grandia II θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Nintendo Switch με remastered versions. Οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν ως ένα πακέτο τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα οι αυθεντικοί τίτλοι θα εμφανιστούν ταυτόχρονα και σε Steam. Πέρα από την αυτονόητη αύξηση ανάλυσης, το τι θα περιλαμβάνει το νέο πακέτο είναι άγνωστο. Το remaster του Grandia II που βρίσκεται ήδη στο Steam, φέρνει καλύτερη ανάλυση, συνολικές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, φωτισμούς αλλά και επιλογή για ιαπωνικές φωνές και επιπλέον επίπεδο δυσκολίας. Περισσότερα για το πακέτο του Switch θα μάθουμε στην PAX West στα τέλη του μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*