Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remote Raids και άλλες αλλαγές έρχονται στο Pokémon GO

*
Οι παίκτες του Pokémon GO θα μπορούν σύντομα να παίξουν raids από την άνεση του σπιτιού τους, έπειτα από ανακοίνωση της Niantic, ούτως ώστε να γίνει προσαρμογή στους περιορισμούς που επέφερε η έξαρση του COVID-19.

Αυτό θα είναι εφικτό με τη χρήση του αντικειμένου Remote Raid Pass, το οποίο θα βρίσκεται στο shop του παιχνιδιού και θα επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε κοντινά τους raids. Παρόλο που το κανονικό Raid Pass επιτρέπει σε έως και 20 παίκτες να παίξουν το ίδιο raid battle, η Niantic δήλωσε πως ο αριθμός παικτών του Remote Raid Pass θα είναι περιορισμένος, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός. Επιπλέον, στο launch της λειτουργίας αυτής το attack power των παικτών θα είναι ίδιο ανεξαρτήτως της απόστασης από την τοποθεσία του raid. Με το πέρας το χρόνου όμως, ο παίκτης που θα απέχει περισσότερο, θα έχει και το μικρότερο attack power.


Η τιμή του Remote Raid Pass θα είναι 100 PokeCoins, αλλά θα υπάρξουν και bundles στα οποία θα δίνονται Raid Passes με 1 PokeCoin. Πέραν αυτών, θα υπάρξουν και μερικές ακόμα προσθήκες, όπως παραπάνω research tasks, Gifts από τα buddy Pokémon, ενώ θα διευκολυνθεί και ο τομέας του power up ενός Pokémon, με τη χρήση candy και stardust.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*