Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil 8: Village το όνομα του παιχνιδιού, σύμφωνα με διαρροή

*
Οι διαρροές για το Resident Evil 8 συνεχίζονται δίχως διακοπή. Αυτή τη φορά, δημοσίευμα του Biohazardcast αναφέρει πως το όνομα του επόμενου παιχνιδιού της δημοφιλούς σειράς θα είναι Resident Evil 8: Village και θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, δηλαδή μέχρι το τέλος του επόμενου Μάρτη.

Οι φήμες συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως το παιχνίδι θα είναι πρώτου προσώπου με πρωταγωιστές τον Ethan και τον Chris Redfield. Ακόμα, η πηγή του Biohazardcast αποκαλύπτει πως η Capcom δουλεύει στο inventory system, που θα είναι ένας συνδυασμός μεταξύ των όσων είδαμε στο Resident Evil 4 και το Resident Evil 7. Επίσης, η Witch θα κάνει για μια ακόμα φορά την εμφάνισή της, κυνηγώντας τους παίκτες όπως η Marguerite στο Resident Evli 7. Εφόσον οι παίκτες της προκαλέσουν αρκετή ζημιά, αυτή θα μεταμορφωθεί σε έντομα.


Στο ευρωπαϊκό χωριό όπου θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα, οι πρωταγωνιστές θα βιώσουν ψευδαισθήσεις που θα είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουν πως δεν αποτελούν μέρος της πραγματικότητας.

Τέλος, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*