Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Retro Games Expo: Έρχεται έκθεση για τα retro games στα Χανιά

*
Μια ιδιαίτερη έκθεση (η Retro Games Expo) ανοίγει σύντομα τις πύλες της στα Χανιά και αφορά κυρίως όσους ενδιαφέρονται για τα retro games. Ο Δήμος χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καλούν τους φίλους των videogames να ταξιδέψουν στο παρελθόν από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Εκεί θα βρίσκονται εκατοντάδες videogames του παρελθόντος και παλιές κονσόλες και arcade cabinets, καθώς και περιφερειακά. Κατά τη διάρκεια του event θα γίνουν διαγωνισμοί σε κλασικούς τίτλους όπως Galaga, Tetris, Ms Pac-Man, Bubble Bobble και Frogger και οι νικητές θα κερδίσουν διάφορα έπαθλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*