Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

RetroN HD: Η ανεπίσημη εκδοχή του NES Classic Edition

*
Εάν για οποιονδήποτε λόγο χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα NES Classic Edition, μια ανεπίσημη εκδοχή του αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το RetroN HD είναι μια κονσόλα, μικρή σε μέγεθος, η οποία μοιάζει σχεδόν με το mini NES της Nintendo και μπορεί να αναπαράγει τόσο τα ευρωπαϊκά, όσο και τα αμερικάνικα cartridges της εταιρείας. Επίσης, η συσκευή μπορεί να “τρέξει” τους τίτλους του NES με ανάλυση 720p, ενώ και το ενσύρματο χειριστήριό του θυμίζει αρκετά αυτό του NES.



To RetroN HD αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου στην τιμή των 49,99 λιρών, αρκετά πιο φθηνά σε σχέση με την τιμή του NES Classic Edition στο Ebay, με μοναδικό του μειονέκτημα πως θα πρέπει να προμηθευτείτε, είτε να έχετε στην κατοχή σας ήδη κασέτες από παιχνίδια του NES, καθώς δεν υπάρχει κανένας εγκατεστημένος τίτλος εντός του μηχανήματος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TechPriestXS
    • Από το άρθρο δεν κατάλαβα - μπορείς να του φορτώσεις roms ή μόνο cartridges? Αν είναι έτσι καμία σχέση με το Nes Classic Mini. Αυτό είναι 1000 φορές καλύτερο γιατί παίζει ΚΑΙ carts. Στο μόνο που υπολείπεται είναι το λογότυπο Nintendo και το σχήμα. (Ναι είναι αρκετό για πολλούς).

*