Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reveal video για το Destiny 2: Forsaken

*
Μετά το πρόσφατο livestream για την προώθηση του Forsaken expansion για το Destiny 2, η Bungie έχει κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι δεν άφησε τίποτα κρυφό. Οτιδήποτε καινούργιο φέρνει στο τραπέζι το επόμενο κεφάλαιο του τίτλου, αναλύεται ενδελεχώς στο σχετικό βίντεο που ακολούθησε της αποκάλυψης. Ένα χαρακτηριστικό που φέρεται ότι θα διευρύνει την υπάρχουσα εμπειρία παιχνιδιού, είναι το “Gambit” mode το οποίο συγχωνεύει τις PvP και PvE λειτουργίες. Οι νέες περιοχές Tangle Shore και Dreaming City (η πατρίδα των Awoken) δείχνουν εντυπωσιακές, την παράσταση όμως κλέβει το, σχεδιασμένο για το endgame, νέο raid που φαίνεται να απαιτεί τον καλύτερο εαυτό των παικτών.

Η πρόοδος μέσα στο παιχνίδι θα είναι πλέον αρκετά αμεσότερη και πιο ενδελεχής χάρις στα “Collections” και “Triumphs”, έτσι ώστε οι casual παίκτες να έχουν ένα σημείο αναφοράς και οι τροπαιοσυλλέκτες να εντοπίζουν την επόμενη κατάκτηση τους. Το expansion θα περιέχει μία νέα ιστορία, ανεπτυγμένη από την High Moon Studios σε σύμπραξη με την Bungie και θα διατίθεται στα φυσικά καταστήματα στην τιμή των €39,99. Σαφώς θα περιλαμβάνεται και στο νέο annual pass το οποίο εκτιμάται στα €69,99, ενώ η digital deluxe edition θα κοστίζει λίγο παραπάνω στα €79,99 , λόγω του premiun ψηφιακού περιεχομένου. Το Destiny 2 είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, PC και το Forsaken expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του ερχόμενου φθινοπώρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*