Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

RiMS Racing: Νέο motorbike simulation game από τη Nacon (trailer)

Η Nacon ανακοίνωσε το RiMS Racing, ένα νέο motorbike simulation game. Η ανάπτυξή του έγινε από τη Raceward Studio και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει το δικό του motorbike μέσα από μια γκάμα που συμπεριλαμβάνει τις Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR και Υαμαηα ΥΖΦ-Ρ1. Κάθε μηχανή έχει σχεδιαστεί με βάση το πραγματικό της μοντέλο σε συνεργασία με τους κατασκευαστές τους. Θα είναι δυνατή η αναβάθμιση πολλών χαρακτηριστικών της μηχανής του παίκτη, ο οποίος μπορεί να φτιάξει το δικό του αναβάτη, να διαχειριστεί το ημερολόγιο των αγώνων του και να επιλέξει R&D areas για τις επενδύσεις του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*