Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Riot Games και Bungie υποβάλλουν κοινή αγωγή σε δημιουργούς εφαρμογών cheating

*
Η Riot Games και η Bungie κατέθεσαν κοινή αγωγή στην κεντρική περιφέρεια της Καλιφόρνια, εναντίον δημιουργών εφαρμογών για cheating (γνωστούς και ως cheatmakers). Η αγωγή στοχεύει συγκεκριμένα τον ιστότοπο GatorCheats και τον δημιουργό του, Cameron Santos, για την πώληση του λογισμικού 'Gatorant'. Πρόκειται για ένα λογισμικό για το παιχνίδι Valorant, το οποίο δεν ανιχνεύεται από το προσαρμοσμένο λογισμικό ασφαλείας παιχνιδιών Vanguard. Το κόστος του μάλιστα, είναι $90 το μήνα και $250 το τρίμηνο.

Όσο για το Destiny 2, το λογισμικό εξαπάτησης χρεώνεται προς $100 το τρίμηνο. Η Bungie είχε στείλει προειδοποίηση στο συγκεκριμένο site από το Νοέμβριο, η οποία δεν ελήφθη υπόψη αφού συνεχίστηκε να πωλείται το λογισμικό μέχρι πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Santos κατέχει και άλλους τρεις ιστότοπους και σκοπός των Bungie και Riot είναι να βάλουν τέλους στα παράνομα λογισμικά που δίνουν στους χρήστες άδικα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*