Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rise of Drakkon trailer για το Power Rangers: Battle for the Grid

*
Η nWay δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Power Rangers: Battle for the Grid το οποίο έχει την ονομασία “Rise of Drakkon”.  Ο Lord Drakkon είναι ο Tommy Oliver από ένα κόσμο που δεν ξέφυγε ποτέ από το διαβολικό μονοπάτι, ούτε όταν έσπασε το ξόρκι της Rita. Εκτός από τη φιλοδοξία του να κατακτήσει το δικό του κόσμο, στρέφει την προσοχή του σε ολόκληρο το Morphin Grid. Ο Drakkon είναι ένας μαχητής με ευρεία γκάμα επιθέσεων, που αφήνει τους αντιπάλους να απορούν. Παρόλο που πολλά από τα combos του χαρακτηρίζονται ως beginner-friendly, όμως οι τεχνικές του είναι τέτοιες που του επιτρέπουν να βελτιστοποιεί οποιαδήποτε επίθεση. Το επερχόμενο παιχνίδι θα φέρει τις μάχες σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα σε nWay, Hasbro και Lionsgate, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων ζωής των Power Rangers. Ο τρόπος χειρισμού έχει απλοποιηθεί, με τη λογική ότι σημασία έχει να ξέρει κανείς το πότε και όχι το πως πρέπει να χτυπήσει. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί για κονσόλες τον Απρίλιο, με cross-platform ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες. Η έκδοση για PC θα ακολουθήσει λίγο αργότερα. Το Power Rangers: Battle θα κοστίζει $19,99, ενώ θα υπάρχει και μια special collectors edition με επιπλέον skins, στα $39,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*