Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Risk και Trivial Pursuit Live! στη συλλογή Hasbro Game Night

*
Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, εκτός απο τη Monopoly η συλλογή Hasbro Game Night για το Nintendo Switch, θα περιλαμβάνει επίσης τα Risk και Trivial Pursuit Live! Όπως ακριβώς θα συμβαίνει με τη Monopoly, οι ψηφιακές εκδόσεις των άλλων δύο επιτραπέζιων παιχνιδιών θα έχουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, αποκλειστικά για τους κατόχους της υβριδικής κονσόλας. Πιο συγκεκριμένα, το Risk θα έχει βελτιωμένο pacing και ένα νέο top view, ενώ το Trivial Pursuit Live! θα επιτρέπει το συναγωνισμό ανάμεσα σε ομάδες 4 ατόμων, με 1800 ερωτήσεις, οι 650 από αυτές για όλη την οικογένεια. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, τα παιχνίδια αυτά θα έχουν βελτιωμένα γραφικά, online play και χειρισμό μέσω του touch-screen. To Hasbro Game Night θα είναι διαθέσιμο από 30 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*