Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rockstar Games: Αποχωρεί ο συνιδρυτής της, Dan Houser

*
Η Take Two Interactive ανακοίνωσε ότι ο αντιπρόεδρος και συνιδρυτής της Rockstar Games, Dan Houser, αποχωρεί από τη θέση του στις 11 Μαρτίου 2020. Η εταιρεία δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενη για τη συνεργασία των δύο πλευρών και χαρούμενη που υπήρξε ο Houser στέλεχός της. O Houser ίδρυσε την Rockstar Games με τον αδερφό του Sam το 1998 και ήταν ενεργό μέλος της ομάδας σε τίτλους όπως τα Red Dead Redemption, Bully και Max Payne 3. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στις αρχές της περασμένης χρονιάς βρέθηκε για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός εταιρείας. Εντός των επόμενων ωρών αναμένουμε, τέλος, και τα νεότερα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και ίσως τα δύο αυτά γεγονότα να συνδέονται μεταξύ τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*