Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rod Fergusson: Αποχωρεί ο επικεφαλής της The Coalition και αφήνει το Gears of War για το Diablo

*
Μετά από 15 χρόνια στην The Coalition, το studio πίσω από το Gears of War, ο Rod Fergusson παίρνει απόφαση ζωής και μετακομίζει στην Blizzard Entertainment και το Diablo franchise. «Ξεκίνησα να εργάζομαι στη σειρά Gears of War πριν από 15 χρόνια και ήταν μια πραγματική απόλαυση. Ωστόσο ήρθε πλέον η ώρα για μια νέα περιπέτεια. Αφήνω το Gears στα εξαιρετικά χέρια της Coalition και αναμένω με αγωνία να παίξω το Gears Tactics στις 28 Απριλίου. Ξεκινώντας από τον Μάρτιο, θα μπω στην ομάδα της Blizzard για να επιβλέπω τη δουλειά που γίνεται στο Diablo franchise». Ο Fergusson ξεκίνησε να εργάζεται στην Microsoft το 1996 πριν μετακομίσει στην Epic Games το 2005. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Irrational για το BioShock Infinite, ανέλαβε τις τύχες του Gears of War, με το οποίο δέθηκε τόσο ώστε το Twitter Username του να είναι @GearsViking. Η εν λόγω εξέλιξη είναι σημαντική και σίγουρα προκαλεί ένα μεγάλο πλήγμα στο Gears of War.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*