Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rookie mode στα Mega Man X Legacy Collection 1 και 2

*
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom, τα Mega Man X Legacy Collection και Mega Man X Legacy Collection 2, θα περιέχουν το νέο ‘Rookie Hunter’ mode που θα είναι διαθέσιμο σε κάθε παιχνίδι της σειράς. Στο εν λόγω mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, η ζημιά που υφίστανται οι παίκτες θα μειώνεται στο μισό. Επιπλέον στα Megaman X4 έως και X8, θα αποτρέπονται οι άμεσοι θάνατοι από καρφιά και λακούβες δίχως όριο. Ακόμα και οι δύο συλλογές θα έχουν bonus περιεχόμενο που αφορά αντικείμενα όπως gacha capsule toys, cards και soundtracks. Και οι δύο συλλογές θα προσφέρουν το "The Day of Σ", ένα επεισόδιο κινουμένων σχεδίων, διάρκειας 25 λεπτών, που λειτουργεί ως πρόλογος για το Mega Man X. Σας θυμίζουμε ότι τα Mega Man X Legacy Collection 1+2 θα λανσαριστούν στις 24 Ιουλίου 2018, για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*