Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SEGA Test: Τεστ γνώσεων για τα 60 χρόνια της εταιρείας

*
Η SEGA ετοιμάζει ένα μεγάλο τεστ γνώσεων για τους fans της, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια λειτουργίας της. Το SEGA Test, όπως ονομάζεται, θα προσφέρει 60 ερωτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν μόλις 60 δευτερόλεπτα για να απαντήσουν σε κάθε μία από αυτές. Οι ερωτήσεις θα καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, όπως την ιστορία της στα arcades, τις κονσόλες και τα games που έχει κυκλοφορήσει και τα στελέχη της. Όπως τονίζει και η ίδια η σελίδα του SEGA test, πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο μόνο για τους φανατικούς. Το test θα διεξαχθεί σε τρία στάδια, το πρώτο στις 3 Ιανουαρίου, και τα δύο επόμενα στις 24 Ιανουαρίου. Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του SEGA Test.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*