Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sandbox VR trailer για το Hitman III

Η IO Interactive δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για το επερχόμενο Hitman III. Αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε gameplay μέσω του PlayStation VR.

Η έκδοση για PlayStation VR θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω εκείνης για PlayStation 4. Για το λόγο αυτό, όσοι επιλέξουν να αγοράσουν τον τίτλο για PlayStation 5, είτε σε φυσική είτε σε ψηφιακή έκδοση, θα λάβουν δίχως επιλέον χρέωση ένα ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού για PlayStation 4.


To Hitman III ολοκληρώνει την τριλογία με πρωταγωνιστή τον Agent 47 σε σύγχρονα συστήματα. Σύμφωνα με τον υπάρχον προγραμματισμό, αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) και Google Stadia. Για τους κατόχους Nintendo Switch βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης το Hitman III – Cloud Version.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*