Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Senior developers από την Ubisoft άρπαξε η Google για τα Stadia Games Studios

*
Τις πρώτες της…μεταγραφές αεροδρομίου έκανε η Google για το Google Stadia, αφού άρπαξε 3 senior developers της Ubisoft για να δουλέψουν σε επερχόμενους τίτλους για την πλατφόρμα. Η επιλογή της Ubisoft μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η τωρινή αντιπρόεδρος της Google για τα Stadia Games είναι η Jade Raymond. Τα τρία στελέχη που εντάχθηκαν πλέον στην ομάδα της είναι οι Sebastian Puel, Francois Pelland και Mathieu Leduc. Ο Puel ήταν ο executive producer της σειράς Asassin’s Creed για περίπου 10 χρόνια και από το Assassin’s Creed 2 έως και το Assassin’s Creed Unity. Ο Pelland ήταν executive director στην Ubisoft Quebec και είχε υπό την επίβλεψή του το Assassin’s Creed Syndicate. Τέλος, ο Mathieu ήταν υπεύθυνος για το art direction των Watch Dogs και assistant art director στο πρώτο Assassin’s Creed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*